Pannacotta med daimcrunch

6 portioner

Pannacotta

2 gelatinblad

250 g mjölkchoklad

500 g vispgrädde (5 dl)

50 g strösocker (ca 1⁄2 dl)

Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädde och socker och häll det i bunken. Tillsätt gelatinbladen och mixa med stavmixer till en slät pannacotta. Häll upp blandningen i serveringsglas och låt stå i kylen i minst 3 timmar.

Krossa daimen grovt och mjukvispa grädden. Toppa pannacottorna med grädden.

GARNERING:

1 dubbeldaim 200 g
vispgrädde (2 dl)

Detta passade perfekt till mellofinalen igår 👌🏼
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0